promenade_logo

Agenda, Concert, Dorpsnieuws

Bio Markt
ZA 16 SEP 10:00 – 16:00

Ontdek DE GROENE HAVEN – dé markt voor biologische, duurzame en lokale producten!

DE GROENE HAVEN is een verfrissend lokaal evenement en markt waar makers, producenten, boeren, ondernemers, burgers en bewoners uit de regio samenkomen op de Markt in Almere Haven.
WANNEER? Noteer het in je agenda: DE HERFST EDITIE op zaterdag 16 september van 10:00 tot 17:00.
WAAR? Op de Markt, dat gezellige plein bij Corossia, Almere Haven.
WAT? Hier is een glimp van wat je kunt verwachten: Heerlijk biologisch desembrood van een lokale bakker die lokale granen gebruikt, een foodtruck met verse broodjes en sappen, biologische extra vierge olijfolie en andere lekkernijen, kwekers van binnen- en buitenplanten, kruiden en bloemen, een ambachtelijk atelier en creatieve winkel met workshops, een bio-koffiebrander met een mobiele koffiekar, kinderkleding en tassen gemaakt van gerecyclede stoffen en nog veel meer!

En dat is nog niet alles! DE GROENE HAVEN zal vier keer per jaar plaatsvinden, in harmonie met de seizoenen, en evolueren naar een bruisend seizoensevenement met een steeds veranderend en divers aanbod. Denk aan exposities, workshops en andere activiteiten die passen binnen het concept van DE GROENE HAVEN.

Laten we samen streven naar een duurzame, groene toekomst, lokale ondernemers ondersteunen en onze banden met producenten en makers versterken. We heten iedereen uit de hele regio van harte welkom om te komen, te ontmoeten en al deze prachtige producten en activiteiten te ontdekken.

Kom en ontmoet ons op DE GROENE HAVEN – de markt die duurzaamheid viert en lokale schatten koestert!
www.degroenehavenalmere.nl

Wat kun je allemaal verwachten in Almere Haven

ZA 11 mei 2024
Knutselen, eten, live muziek