promenade_logo

Dorpsnieuws, Markt

Ontdek De Groene Haven Almere: De biologische, duurzame en energiebewuste markt

Almere Haven – Almere Haven verwelkomt opnieuw De Groene Haven op 25 mei 2024, een bruisend evenement dat de krachten bundelt van makers, producenten, boeren, ondernemers, burgers en bewoners uit de regio. Op de markt, gehouden op verschillende data waaronder 25 mei, 21 september en 14 december, kunnen bezoekers genieten van een scala aan biologische, duurzame en lokale producten.

Op zaterdag 25 mei biedt De Groene Haven niet alleen een markt, maar ook optredens in en om de markt, georganiseerd door de Dag van de Amateurkunst. Aan het eind van de middag vindt in de havenkom het muziekfestival Muziek aan de Haven plaats, met optredens en DJ Hans Travolta met als thema 80/90’s disco muziek.

De markt biedt een platform voor bedrijven actief op het gebied van Voeding, Re/Upcycle en Energie om hun producten en diensten te presenteren. Naast het proeven en ervaren van groene activiteiten heeft de markt als doel bewustwording te creëren over het belang van groenere keuzes in ons dagelijks leven.

Voor meer informatie over een bezoek aan De Groene Haven, kijk op onze website degroenehavenalmere.nl. We kijken ernaar uit u te verwelkomen op dit groene en levendige evenement in Almere Haven!

Wat kun je allemaal verwachten in Almere Haven

ZA 11 mei 2024
Knutselen, eten, live muziek