Vaderdag

WINKELCENTRUM ALMERE HAVEN

Zoek

Maak je eigen Vaderdag cadeau!

VADERDAG ZATERDAG 16 JUNI
VAN 13:00 – 16:00

Vaderdag is natuurlijk op 16 juni, daarom kan je op 15 juni je eigen Vaderdag cadeau maken. Schilder, kleur, versier een shirt voor je vader. Of houdt hij meer van koken of bbq’en? Dan kan je een stoer schort mooi maken en voor de nette vaders mag je er ook voor kiezen om een stropdas te versieren. Alle keuze om jouw vader blij te maken met je eigen creatie!

Locatie:
Je bent welkom op het marktplein in Almere Haven Centrum van 13:00 tot 16:00 uur.

Let wel op; op is op, dus wees er op tijd bij.
Kom langs zonder aanmelding en maak jouw Vaderdag cadeau!

 

DORPSNIEUWS

Van alles en nog wat, en wat er speelt in en om ons dorp

Concert, Dorpsnieuws

ZA 29 JUNI

Muziek

ZATERDAG 29 JUNI SOULFUNK MUZIEK AAN DE HAVEN. Het was vorige keer weer swingen en kon je er niet bij zijn? Pak nu je kans en kom langs op de havenkom in Almere haven en geniet op één van de vele terrassen.

Dorpsnieuws, Tentoonstelling, Theater

ZAT 25 MEI

MUZIEK EN DANS

Op zaterdag 25 mei vieren we De dag van de Amateurkunst bij Corrosia. Ontdek de diverse wereld van amateurkunst en laat je inspireren. Van dansen tot zingen, er zijn talloze kunstvormen om van te genieten.

Dorpsnieuws, Markt

ZA 25 MEI

Groene Markt

Op zaterdag 25 mei biedt De Groene Haven niet alleen een markt, maar ook optredens in en om de markt, georganiseerd door de Dag van de Amateurkunst. Aan het eind van de middag vindt in de havenkom het muziekfestival Muziek aan de Haven plaats, met optredens en DJ Hans Travolta met als thema 80/90’s disco muziek.
Winkelmandje