OOK OP DE PROMENADE

Cute Baby Gifts

Als kind al had Nick een voorliefde voor knuffels en oog voor kleuren,kleding en de mooie dingen van het leven. In 2017 besloot hij dan ook om Cute Baby Gifts te openen aan de Meerstraat in Almere Haven. Een leuke, gezellige en specialistische winkel, die zich richt op de verkoop van baby- en kinderkleding, kraamkado’s en knuffels, maar u ook zoveel meer te bieden heeft. 

Een leuke, gezellige en specialistische winkel, die zich richt op de verkoop van baby- en kinderkleding, kraamkado’s en knuffels, maar u ook zoveel meer te bieden heeft. 


Door de nadruk te leggen op de persoonlijke benadering, kunt u bij Cute Baby Gifts altijd met uw vragen of wensen terecht. Of het nou gaat om dat ene, unieke kraampakket, of om de wens om uw naam op uw eigen handdoeken te hebben, bij Cute Baby Gifts kunt u terecht. Door de expertise en passie voor het vak, kunt u altijd rekenen op een kundig antwoord.
Onze open winkel bevindt zich in het hart van Almere Haven en is makkelijk bereikbaar met zowel auto als openbaar vervoer. Met buslijnen 1 en 3 stopt u immers midden in het centrum van Almere Haven.


Wij voeren series van exclusieve pluche knuffels, unieke kraampakketten en prachtige baby- en kinderkleding. Met een kado van Cute Baby Gifts verschijnt u dan ook altijd ten tonele met een uniek geschenk. Is er iets uit onze series dat u niet kunt vinden? Laat het ons weten en wij gaan er achteraan! Het kan zomaar zijn dat u het item van uw keuze alsnog via ons kunt bemachtigen.

CONTACTGEGEVENS

Cute Baby Gifts

Meerstraat 90, 1353 AZ Almere

Openingstijden

Ma: 08.30 – 17:30 uur
Di: 08.30 – 17:30 uur
Wo: 08.30 – 17:30 uur
Do: 08.30 – 17:30 uur
Vr: 08.30 – 17:30 uur
Za: 08.30 – 17:30 uur
Zo: gesloten

DEEL DEZE PAGINA

Locatie

MEER WINKELIERS

SNS Bank

Voor je bankzaken ga je naar SNS Bank in Almere Haven. Zo

Quick Smart repair

Quick Smart Repair is de specialist voor uw onderhoud of reparatie van uw Smartphone, tablet, laptop en smart tv. Door onze ervaring kunnen wij ervoor zorgen dat u apparaat weer in originele staat terug keert.

Fashion Creatie

Kledingreparatie. Kleding vermaken. Kleding op maat maken. Gordijnen maken. Stomerij

De Oranjerie bloembinderij

Als oudste bloemenwinkel van Almere, verzorgen wij al ruim 25 jaar de meest persoonlijke bloemstukken en boeketten van uitsluitend de beste kwaliteit bloemen. 

Happy Crafts Almere

Wolwinkel, benodigdheden voor breien, haken, borduren en meer. Daarnaast regelmatig workshops haken, breien en aanverwante activiteiten

Summa 455

Summa455 is sinds 2007 specialist in secondlife Bang & Olufsen apparatuur