Happy Crafts Almere

WINKELCENTRUM ALMERE HAVEN

Search

DÉ WOLWINKEL / HANDWERKWINKEL VAN ALMERE
Alles voor breien, borduren en haken

Happy Crafts Almere is de wolwinkel / handwerkwinkel van Almere en omstreken, gevestigd in het centrum van Almere-Haven.
Happy Crafts Almere verkoopt wol en katoen van topmerken zoals Durable, Scheepjes, Bobbiny, Lang Yarns en DMC. Ook is er een ruim assortiment brei- en haaknaalden en kleinvakartikelen van o.a. Clover en Knitpro, handwerkboeken en een mooie collectie met haak- en breipakketten. Kom binnen voor advies, inspiratie en gezelligheid!

U bent welkom in de winkel tijdens de genoemde openingstijden. Artikelen uit de webwinkel happycrafts.nl kan ik op verzoek bestellen voor afhalen in de winkel

DORPSNIEUWS

Van alles en nog wat, en wat er speelt in en om ons dorp

Dorpsnieuws, Evenement

16 & 17 DECEMBER

Een tweedaags evenement met tientallen kramen in winterse sferen, gevuld met winter gerelateerde artikelen maar ook kerst, lifestyle en mode. En ook eten en drinken, denk aan poffertjes, oliebollen, popcorn en warme dranken.

Dorpsnieuws, Evenement

VAN 8 TOT 25 NOVEMBER

Doe jij mee met onze Schoen-zet-actie? Download de schoen, kleur hem op je allermooist in en lever hem in bij 1 van onze winkels. Wie weet vullen de pieten jouw schoen wel met een cadeautje?

Dorpsnieuws, Evenement

ZATERDAG 18 NOVEMBER

Hij komt, hij komt! Zaterdag 18 november is het weer zover: de Sint maakt zijn intocht in Nederland. Traditiegetrouw komt hij op zaterdag 18 november op de stoomboot aan in de Havenkom van Almere Haven.
Winkelmandje