OOK OP DE PROMENADE

Electronica

Quick Smart repair

Quick Smart Repair is de specialist voor uw onderhoud of reparatie van uw Smartphone, tablet, laptop en smart tv. Door onze ervaring kunnen wij ervoor zorgen dat u apparaat weer in originele staat terug keert.

U kunt zonder afspraak langskomen voor uw Smartphone, tablet, laptop of smart tv reparatie. Wij hebben de meeste onderdelen op voorraad waardoor wij u vrijwel altijd direct kunnen helpen. In de meeste gevallen zijn wij zelfs klaar terwijl u wacht.

Even voorstellen

Quicksmartrepair is gespecialiseerd in Smartphone, Tablet, Laptop of Smart tv reparatie. Buiten de standaard reparatie’s voeren wij ook complexere reparatie’s uit, dan moet u denken aan bijvoorbeeld moederbord reparaties, dit doen wij uitsluitend zelf. Quicksmartrepair is gevestigd in Almere op het adres Markt 22. Onze klanten kunnen met of zonder afspraak op dit adres binnen lopen. De meeste reparaties kunnen vrijwel direct uitgevoerd worden terwijl u wacht of boodschappen doet. Wij staan klaar om u zo snel mogelijk te helpen bij een reparatie van uw apparaat.

Service, kwaliteit en garantie

Bij ons is het doel om vrijwel alle reparatie’s direct uit te voeren. Belangrijk is dat het toestel zorguldig word gedemonteerd en schoongemaakt voordat de reparatie wordt uitgevoerd. Bij elke reparatie heeft u garantie op de onderdelen die vervangen zijn. Voor leuke accessoires en gadgets kunt u ook terecht in onze winkel. We hebben een ruim aanbod hoesjes, kabels, opladers etc. Onze assortiment wordt regelmatig vernieuwd en bijgevuld met nieuwe gadgets. Kom snel naar Markt 22 in Almere en beleef de unieke service van Quicksmartrepair.

CONTACTGEGEVENS

Quick Smart repair

Marktgracht 22 1354 AT, Almere

Openingstijden

maandag: Gesloten
dinsdag: 09:30 – 18:00 uur
woensdag: 09:30 – 18:00 uur
donderdag: 09:30 – 18:00 uur
vrijdag: 09:30 – 18:00 uur
zaterdag: 09:30 – 18:00 uur
zondag: Gesloten

DEEL DEZE PAGINA

Locatie

MEER WINKELIERS

SNS Bank

Voor je bankzaken ga je naar SNS Bank in Almere Haven. Zo

Fashion Creatie

Kledingreparatie. Kleding vermaken. Kleding op maat maken. Gordijnen maken. Stomerij

De Oranjerie bloembinderij

Als oudste bloemenwinkel van Almere, verzorgen wij al ruim 25 jaar de meest persoonlijke bloemstukken en boeketten van uitsluitend de beste kwaliteit bloemen. 

Happy Crafts Almere

Wolwinkel, benodigdheden voor breien, haken, borduren en meer. Daarnaast regelmatig workshops haken, breien en aanverwante activiteiten

Summa 455

Summa455 is sinds 2007 specialist in secondlife Bang & Olufsen apparatuur

Kroon Kozijn

Kroon Kozijn behoort tot de absolute top in de branche van kozijn