OOK OP DE PROMENADE

Electronica

Quick Smart repair

Quick Smart Repair is de specialist voor uw onderhoud of reparatie van uw Smartphone, tablet, laptop en smart tv. Door onze ervaring kunnen wij ervoor zorgen dat u apparaat weer in originele staat terug keert.

U kunt zonder afspraak langskomen voor uw Smartphone, tablet, laptop of smart tv reparatie. Wij hebben de meeste onderdelen op voorraad waardoor wij u vrijwel altijd direct kunnen helpen. In de meeste gevallen zijn wij zelfs klaar terwijl u wacht.

Even voorstellen

Quicksmartrepair is gespecialiseerd in Smartphone, Tablet, Laptop of Smart tv reparatie. Buiten de standaard reparatie’s voeren wij ook complexere reparatie’s uit, dan moet u denken aan bijvoorbeeld moederbord reparaties, dit doen wij uitsluitend zelf. Quicksmartrepair is gevestigd in Almere op het adres Markt 22. Onze klanten kunnen met of zonder afspraak op dit adres binnen lopen. De meeste reparaties kunnen vrijwel direct uitgevoerd worden terwijl u wacht of boodschappen doet. Wij staan klaar om u zo snel mogelijk te helpen bij een reparatie van uw apparaat.

Service, kwaliteit en garantie

Bij ons is het doel om vrijwel alle reparatie’s direct uit te voeren. Belangrijk is dat het toestel zorguldig word gedemonteerd en schoongemaakt voordat de reparatie wordt uitgevoerd. Bij elke reparatie heeft u garantie op de onderdelen die vervangen zijn. Voor leuke accessoires en gadgets kunt u ook terecht in onze winkel. We hebben een ruim aanbod hoesjes, kabels, opladers etc. Onze assortiment wordt regelmatig vernieuwd en bijgevuld met nieuwe gadgets. Kom snel naar Markt 22 in Almere en beleef de unieke service van Quicksmartrepair.

CONTACTGEGEVENS

Quick Smart repair

Marktgracht 22 1354 AT, Almere

Openingstijden

maandag: Gesloten
dinsdag: 09:30 – 18:00 uur
woensdag: 09:30 – 18:00 uur
donderdag: 09:30 – 18:00 uur
vrijdag: 09:30 – 18:00 uur
zaterdag: 09:30 – 18:00 uur
zondag: Gesloten

DEEL DEZE PAGINA

Locatie

MEER WINKELIERS

Estatum makelaardij

Estatum is actief in Almere met de verkoop en verhuur van woningen, maar ook met de verhuur en verkoop van bedrijfsmatig vastgoed.

Vier Pasen in Haven

Beleef een leuke dag @Promenade Almere Haven en laat je verrassen door al het Paas-entertainment op 16 april tussen 11.00 en 18.00!

Kermis in Haven

De kermis in Almere Haven wordt gehouden van woensdag 6 tot en met zondag 10 april. De kermis is te vinden op het parkeerterrein van sporthal Almere Haven aan de Stadswerf.

Wedding Company

Bruidsmode en aanverwante artikelen zoals: trouwjurken, bruidsaccessoires (sieraden, schoenen, sluiers etc), damessieraden.
Eigen professioneel naaiatelier, vermaken bruidsjurken en overige kleding.
Woonaccessoires en lifestyle artikelen.

Horeca en Cultuur weer open!

Woensdag 26 januari gaan we weer open onder voorwaarden. Naast winkels, het onderwijs, sportclubs, beoefening van kunst en cultuur en contactberoepen zoals kappers, openen vanaf morgen dus ook de horeca, bioscopen, theaters, musea, concertzalen, dierentuinen en pretparken hun deuren.