OOK OP DE PROMENADE

Bloemen in het Gooi

Dat Bloemen in het Gooi niet alleen maar werkt voor de begraafplaats is u vast niet ontgaan , velen van u hebben al eens bloemen van ons mogen ontvangen.
Dat kan zijn geweest via Fleurop, onze eigen webshop of via familie en vrienden.
Op dit moment hebben wij de samenwerking met de bruidmode winkel van Almere , de afgelopen jaren zijn er al zoveel paren getrouwt met onze bloemen dat we nu ook hierin meer willen laten zien .
Kijkt u zelf eens bij hartenvrouw bruidsmode!
 
Beide winkels zijn open, inmiddels mogen wij ook weer klanten binnen ontvangen!
Ondanks de corona ,willen wij toch melden dat wij in de winkel op de begraafplaats inmiddels officieel 10 jaar aanwezig zijn!
Door de Corona hebben wij hier nu niets aan kunnen doen maar zullen wij in de loop van het jaar hier zeker aandacht aangeven!
 
Beide winkes gelden nog wel de regels opgezegd door onze regering. Draag bij het betreden van de winkel uw mondkapje  en houd 1,5mtr afstand!!
Dit is voor u maar ook voor onze veiligheid !
 

 

CONTACTGEGEVENS

Bloemen in het Gooi

Kruisstraat 56, 1353 AZ Almere

Openingstijden

Ma: 08.30 – 17:30 uur
Di: 08.30 – 17:30 uur
Wo: 08.30 – 17:30 uur
Do: 08.30 – 17:30 uur
Vr: 08.30 – 17:30 uur
Za: 08.30 – 17:30 uur
Zo: gesloten

DEEL DEZE PAGINA

Locatie

MEER WINKELIERS

Estatum makelaardij

Estatum is actief in Almere met de verkoop en verhuur van woningen, maar ook met de verhuur en verkoop van bedrijfsmatig vastgoed.

Vier Pasen in Haven

Beleef een leuke dag @Promenade Almere Haven en laat je verrassen door al het Paas-entertainment op 16 april tussen 11.00 en 18.00!

Kermis in Haven

De kermis in Almere Haven wordt gehouden van woensdag 6 tot en met zondag 10 april. De kermis is te vinden op het parkeerterrein van sporthal Almere Haven aan de Stadswerf.

Wedding Company

Bruidsmode en aanverwante artikelen zoals: trouwjurken, bruidsaccessoires (sieraden, schoenen, sluiers etc), damessieraden.
Eigen professioneel naaiatelier, vermaken bruidsjurken en overige kleding.
Woonaccessoires en lifestyle artikelen.

Horeca en Cultuur weer open!

Woensdag 26 januari gaan we weer open onder voorwaarden. Naast winkels, het onderwijs, sportclubs, beoefening van kunst en cultuur en contactberoepen zoals kappers, openen vanaf morgen dus ook de horeca, bioscopen, theaters, musea, concertzalen, dierentuinen en pretparken hun deuren.