WinterFair

WINKELCENTRUM ALMERE HAVEN

Achter de havenkom vindt je ons winkelgebied met meer dan 100 winkels en onze speciaal zaken! Cultuur, winkelen, eten en drinken, water en terrasjes. Direct aan de haven langs de bootjes heerlijk flaneren en direct borrelen en eten.
Ook dat kan in Almere haven!
Geniet van Haven en bezoek ons!

NIEUW: WINTER FAIR 2023
Een heerlijk Winters weekend in Haven.
Kijk voor meer informatie op https://www.promenade-almerehaven.nl/winter-fair

Aan het eind van het jaar worden dagen korter en de nachten langer. We willen gezellig samenzijn en genieten van elkaars gezelschap, samen op pad gaan en eten en drinken.
Welnu, maak tijd op 16 & 17 december want dan staat het weer vol in Haven!

Zomer in Haven wintereditie.
Na het succes van Zomer in Haven met de Ibiza- en brocantemarkt komt er wederom ook een wintereditie. De Winter Fair. Dit is een tweedaags evenement met tientallen kramen in winterse sferen, gevuld met winter gerelateerde artikelen maar ook kerst, lifestyle en mode. Natuurlijk kun je er ook eten en drinken, denk aan poffertjes, oliebollen, popcorn en warme dranken.

Grote gratis schaatsbaan.
Op de markt staat een 100 m2 grote kunstijs schaatsbaan waar je de schaatsen ook gratis kunt lenen. Zwieren en zwaaien met gezellige muziek. Er zijn ook veel andere attracties die verspreid staan door het centrum van haven. Naast de schaatsbaan zijn er verspreid over de dagen ondermeer bungeejumpen, springkussen, zweefmolen en nog veel meer. Je zult je zeker vermaken!

Winter Fair met gezellige live muziek.
Verder zal er muziek klinken die verzorgd wordt door diverse live bands. Loop lekker langs de winter fair kramen, eet poffertjes, drink warme chocolademelk en geniet van de muziek terwijl de kinderen zich vermaken.
Zien wij jou ook verschijnen? Gezellig!.

De Winter Fair is er op zaterdag 16 december van 09:00 – 16:00 en op zondag 17 december van 10:00 – 17:00.
Kijk voor de laatste informatie en actueel programma op de website en socials van www.promenade-almerehaven.nl/winter-fair.

 

DORPSNIEUWS

Van alles en nog wat, en wat er speelt in en om ons dorp

Agenda, Concert, Dorpsnieuws

UITfestival

Het UITfestival is de start van het culturele seizoen en slaat dit jaar opnieuw haar vleugels uit over Almere Haven op 30 SEP. De gehele dag staat in het teken van muziek, dans, theater, cultuur, kunst, film en meer!

Agenda, Concert, Dorpsnieuws

Bio Markt

DE GROENE HAVEN is een verfrissend lokaal evenement en markt waar makers, producenten, boeren, ondernemers, burgers en bewoners uit de regio samenkomen op de Markt in Almere Haven. Zaterdag 16 september 2023