Win prijzen met onze kassabon actie!

WINKELCENTRUM ALMERE HAVEN

Achter de havenkom vindt je ons winkelgebied met meer dan 100 winkels en onze speciaal zaken! Cultuur, winkelen, eten en drinken, water en terrasjes. Direct aan de haven langs de bootjes heerlijk flaneren en direct borrelen en eten.
Ook dat kan in Almere haven!
Geniet van Haven en bezoek ons!

FIJN OM JE WEER TE ZIEN OP DE PROMENADE!
Na meer dan een jaar mogen we weer voorzichtig ons leven oppakken. Winkelen en terrasjes bezoeken. Het is weer mogelijk om gezamenlijk te genieten van onze vrijheid binnen de gestelde voorwaarden.

Onze ondernemers hebben het nog steeds moeilijk en zijn uitermate verheugd jullie weer te mogen ontvangen. En daar horen welkomstcadeaus bij die je kunt winnen met je kassabon!

Bij elke aankoop kun je je kassabon via onze website uploaden en kans maken op één van de prijzen die door de ondernemers beschikbaar zijn gesteld. Je kunt alle prijzen en voorwaarden zien op onze website. www.promenade-almerehaven.nl/kassabonactie

Ga naar de website, stuur je kassabon op, volg en like onze FB pagina en maak kans op prijzen!
De actie loopt van 01 juni t/m 30 juni 2021.

DORPSNIEUWS

Van alles en nog wat, en wat er speelt in en om ons dorp

Dorpsnieuws

Philippe van Thiel, de eigenaar van Haddock watersport en BIZ lid, is zaterdagavond op 62- jarige leeftijd overleden. De verslagenheid bij familie en vrienden is groot.