Vier Pasen in Haven

WINKELCENTRUM ALMERE HAVEN

Achter de havenkom vindt je ons winkelgebied met meer dan 100 winkels en onze speciaal zaken! Cultuur, winkelen, eten en drinken, water en terrasjes. Direct aan de haven langs de bootjes heerlijk flaneren en direct borrelen en eten.
Ook dat kan in Almere haven!
Geniet van Haven en bezoek ons!

Beleef een leuke dag @Promenade Almere Haven en laat je verrassen door al het Paas-entertainment op 16 april tussen 11.00 en 18.00!

Alle kinderen hangen aan de hazenlippen van Pieter de Paashaas! Met zijn spannende poppenkastverhalen vermaakt hij de kinderen.Op 16-4 start om 11.00 uur de eerste voorstelling op de Markt, dus zorg dat je erbij bent!

Het Knotsgekke Paashazenteam bereid zich voor om op 16-4 de kinderen te verrassen
met lekkere paaseitjes, ballonnen en KNOTSGEK entertainment.

Kom tussen 11.00 en 18.00 uur naar @Promenade Almere Haven en zie daar niet alleen
het Knotsgekke Paashazenteam, maar ook het andere Paas-entertainment!

DORPSNIEUWS

Van alles en nog wat, en wat er speelt in en om ons dorp

Agenda, Concert, Dorpsnieuws

UITfestival

Het UITfestival is de start van het culturele seizoen en slaat dit jaar opnieuw haar vleugels uit over Almere Haven op 30 SEP. De gehele dag staat in het teken van muziek, dans, theater, cultuur, kunst, film en meer!

Dorpsnieuws, Evenement

16 & 17 DECEMBER

WINTER FAIR Na het succes van Zomer in Haven met de Ibiza- en brocantemarkt komt er wederom ook een wintereditie. De Winter Fair. Dit is een tweedaags evenement met tientallen kramen in winterse sferen, gevuld met winter gerelateerde artikelen maar ook kerst, lifestyle en mode. Natuurlijk kun je er ook eten en drinken, denk aan poffertjes, oliebollen, popcorn en warme dranken.