OOK OP DE PROMENADE

Audicien

Thuis in horen

Raimond Severijns is al meer dan 15 jaar werkzaam in de hoorbranche. Naast audicien is hij ook docent en examinator geweest aan de opleiding tot audicien en de privé opleiding van Schoonenberg en Beter Horen. Corine Severijns heeft ruim 10 jaar ervaring als HR-Manager en is sinds 2017 werkzaam als audicien.   Onze specialiteit is om iedere klant met service, tijd en aandacht een maatwerk hooroplossing te bieden, dit met de nieuwste technieken, wat veelal niet mogelijk is bij de bekende ketens. Vandaar dat wij de stap hebben genomen om onze winkel te openen.

Wij bieden onafhankelijk advies voor een persoonlijke hooroplossing, maatwerk gehoorbescherming en tinnitusconsult. Uw persoonlijke hooroplossing is mogelijk in onze winkel, maar ook bij u aan huis. Door goede samenwerking met de KNO-artsen, audiologische centra en huisartsen is de kwaliteit gewaarborgd.   Kortom, bij thuis in horen bent u aan het goede adres.   Wilt u meer weten? Neem gerust contact met ons op, maar u ben natuurlijk ook welkom in onze winkel.

PartyPlug oordoppen

De oordopjes dempen het geluid van de muziek zonder dat de muziekkwaliteit achteruit gaat twv € 12.95

CONTACTGEGEVENS

Thuis in horen

Markt 102, 1354 AZ Almere

Openingstijden

Ma: 08.30 – 17:30 uur
Di: 08.30 – 17:30 uur
Wo: 08.30 – 17:30 uur
Do: 08.30 – 17:30 uur
Vr: 08.30 – 17:30 uur
Za: 08.30 – 17:30 uur
Zo: gesloten

DEEL DEZE PAGINA

Locatie

MEER WINKELIERS

Fashion Creatie

Kledingreparatie. Kleding vermaken. Kleding op maat maken. Gordijnen maken. Stomerij

Beauty by Sonja

Beauty by Sonja is gespecialiseerd in huidverbetering, huidverzorging en huidverjonging.

De Oranjerie bloembinderij

Als oudste bloemenwinkel van Almere, verzorgen wij al ruim 25 jaar de meest persoonlijke bloemstukken en boeketten van uitsluitend de beste kwaliteit bloemen.