OOK OP DE PROMENADE

Mooi4mij Hobbywinkel

Hobbywinkel Mooi4Mij is een winkel vol met kralen en andere prachtige dingen. Je hebt beleving, workshops en je kan een uniek hebbedingetje kopen.

We hebben unieke handgemaakte sieraden, benodigdheden om sieraden te maken en natuurlijk een ruime keuze uit merk kralen in onze kralenwinkel. We zijn gespecialiseerd in bead embroidery accessoires. Zelfs voor een klein bolletje katoen kun je bij ons terecht. Echt een beleving om in onze winkel te komen snuffelen. We durven zelfs te zeggen dat wij de grootste kralenwinkel in Flevoland zijn. In onze kralenwinkel verkopen wij o.a. de Merken Miyuki en Toho de beroemde Japanse kraaltjes. Veel kleuren van de rocailles, delica’s en Hexagon. Uiteraard hebben wij eigen merk rocailles, deze zijn getest en zijn allemaal regelmatig. We hebben 74 duracoat kleuren. Natuurlijk kunnen de Czech beads uit het land Tsjechië ook niet ontbreken.

Onze kralenwinkel heeft gezellige en leerzame workshops en soms op zaterdag een Masterclass. Zie voor meer op onze speciale pagina.Peyote, een prachtig woord voor een nieuwe kraal techniek, deze komt van de Indianen. Prachtige kunstwerkjes kan je hiermee creëren. Zo werken we ook andere technieken, bijvoorbeeld de Russische spiraal, Brick stitch of gewoon weven. De mogelijkheden zijn talrijk. Steeds meer komt het ambt bead embroidery in het licht te staan. Het is een geweldige techniek om op stof kralen te borduren. De kralenwinkel heeft een aparte atelier hoek, waar je deze techniek kan leren.

Prijs workshop € 7,50 + kosten materiaal uit de winkel.Van tevoren aanmelden via mail info@mooi4mij.nl of kom langs in de winkel.

Uniek in onze kralenwinkel is onze vintage kantjes, bandjes en knopen uit de jaren 60tig. Dus kom gauw langs in onze gezellige winkel en ervaar de leukste kralenwinkel in Flevoland.

1 x 3 oorbellen

1 x 3 oorbellen twv €9,95

CONTACTGEGEVENS

Mooi4mij Hobbywinkel

Marktstraat 13, 1354 LE Almere

Openingstijden

Ma: 08.30 – 17:30 uur
Di: 08.30 – 17:30 uur
Wo: 08.30 – 17:30 uur
Do: 08.30 – 17:30 uur
Vr: 08.30 – 17:30 uur
Za: 08.30 – 17:30 uur
Zo: gesloten

DEEL DEZE PAGINA

Locatie

MEER WINKELIERS

Wedding Company

Bruidsmode en aanverwante artikelen zoals: trouwjurken, bruidsaccessoires (sieraden, schoenen, sluiers etc), damessieraden.
Eigen professioneel naaiatelier, vermaken bruidsjurken en overige kleding.
Woonaccessoires en lifestyle artikelen.

Fashion Creatie

Kledingreparatie. Kleding vermaken. Kleding op maat maken. Gordijnen maken. Stomerij

Beauty by Sonja

Beauty by Sonja is gespecialiseerd in huidverbetering, huidverzorging en huidverjonging.

De Oranjerie bloembinderij

Als oudste bloemenwinkel van Almere, verzorgen wij al ruim 25 jaar de meest persoonlijke bloemstukken en boeketten van uitsluitend de beste kwaliteit bloemen. 

2BStylish

Jouw trendy kledingwinkel in Almere en online!