Succesvolle Winter Fair trekt veel bezoekers

WINKELCENTRUM ALMERE HAVEN

Search

Alle verwachtingen zijn dit weekend overtroffen bij de kraamhouders, winkeliers en horeca van Almere Haven tijdens de tweede editie de Winter Fair. Zij kregen niets dan positieve reacties van de vele bezoekers die op het evenement af kwamen.

De Winter Fair is een nieuwe traditie in Almere Haven. In deze vernieuwde opzet waren karakteristieke houten kersthuisjes, meer marktkramen, meer foodtrucks, veel live optredens, kerstkoren, kinderspellen, kerstman en vrouw, heerlijk eten, oliebollen, warme chocolademelk, zalm en meer dan zestig deelnemers met winter-gerelateerde artikelen. Van kristallen tot kerststukjes, winterkleding tot limoncello, wenskaarten tot gebakjes. Kortom, voor ieder wat wils.

Zaterdag was het een beetje grauw maar met goede temperaturen. De winkels en horeca waren open en overvol. Winkeliers waren zeer tevreden met hun verkoop en het zichtbaar genietende publiek. De zondag overtrof de eerste dag met zijn echte wintersfeer met zon. Gezinnen liepen af en aan, kinderen vermaakten zich met oud-Hollandse spellen en creatieve workshops, prachtige muziekoptredens, gemoedelijk rondkuieren en lekker eten uit één van de kramen en huisjes. Zowel de Brink en de Markt, als de Kruisstraat en de Meerstraat waren gezellig druk.

De organisatie kan niets anders concluderen dat dit weer een succes is voor Almere Haven, waar bezoekers en ondernemers prachtdagen hadden. De organisatie zal volgend jaar weer zijn uiterste best gaan doen om er een prachtfair van te maken.

foto Fred Rotgans

DORPSNIEUWS

Van alles en nog wat, en wat er speelt in en om ons dorp

Dorpsnieuws, Prijsactie

AANBIEDINGEN

HAVEN HOUDT VAN JOU @ DE PROMENADE We vinden het fijn dat je bij ons winkelt en daarom hebben diverse winkeliers Valentijn aanbiedingen.

Dorpsnieuws, Evenement

16 & 17 DECEMBER

Een tweedaags evenement met tientallen kramen in winterse sferen, gevuld met winter gerelateerde artikelen maar ook kerst, lifestyle en mode. En ook eten en drinken, denk aan poffertjes, oliebollen, popcorn en warme dranken.

Dorpsnieuws, Evenement

VAN 8 TOT 25 NOVEMBER

Doe jij mee met onze Schoen-zet-actie? Download de schoen, kleur hem op je allermooist in en lever hem in bij 1 van onze winkels. Wie weet vullen de pieten jouw schoen wel met een cadeautje?
Winkelmandje