Succesvolle Winter Fair trekt veel bezoekers

WINKELCENTRUM ALMERE HAVEN

Zoeken

Alle verwachtingen zijn dit weekend overtroffen bij de kraamhouders, winkeliers en horeca van Almere Haven tijdens de tweede editie de Winter Fair. Zij kregen niets dan positieve reacties van de vele bezoekers die op het evenement af kwamen.

De Winter Fair is een nieuwe traditie in Almere Haven. In deze vernieuwde opzet waren karakteristieke houten kersthuisjes, meer marktkramen, meer foodtrucks, veel live optredens, kerstkoren, kinderspellen, kerstman en vrouw, heerlijk eten, oliebollen, warme chocolademelk, zalm en meer dan zestig deelnemers met winter-gerelateerde artikelen. Van kristallen tot kerststukjes, winterkleding tot limoncello, wenskaarten tot gebakjes. Kortom, voor ieder wat wils.

Zaterdag was het een beetje grauw maar met goede temperaturen. De winkels en horeca waren open en overvol. Winkeliers waren zeer tevreden met hun verkoop en het zichtbaar genietende publiek. De zondag overtrof de eerste dag met zijn echte wintersfeer met zon. Gezinnen liepen af en aan, kinderen vermaakten zich met oud-Hollandse spellen en creatieve workshops, prachtige muziekoptredens, gemoedelijk rondkuieren en lekker eten uit één van de kramen en huisjes. Zowel de Brink en de Markt, als de Kruisstraat en de Meerstraat waren gezellig druk.

De organisatie kan niets anders concluderen dat dit weer een succes is voor Almere Haven, waar bezoekers en ondernemers prachtdagen hadden. De organisatie zal volgend jaar weer zijn uiterste best gaan doen om er een prachtfair van te maken.

foto Fred Rotgans

DORPSNIEUWS

Van alles en nog wat, en wat er speelt in en om ons dorp

Concert, Dorpsnieuws

ZA 27 JULI

Muziek

ZATERDAG 27 JULI BLUES MUZIEK AAN DE HAVEN. Nu met Blues muziek. Heerlijk met een drankje en hapje er van genieten.

Concert, Dorpsnieuws

ZA 29 JUNI

Muziek

ZATERDAG 29 JUNI SOULFUNK MUZIEK AAN DE HAVEN. Het was vorige keer weer swingen en kon je er niet bij zijn? Pak nu je kans en kom langs op de havenkom in Almere haven en geniet op één van de vele terrassen.

Dorpsnieuws, Evenement

ZA 16 JUNI 2024

Knutselen

Je eigen Vaderdag cadeau maken. Schilder, kleur, versier een shirt, kook schort of stropdas voor je vader.
Winkelmandje