Schoen Zet Actie

WINKELCENTRUM ALMERE HAVEN

Search

Doe jij mee met onze Schoen-zet-actie? Download de schoen bouwplaat, kleur hem op je allermooist in en lever hem in bij 1 van onze winkels. Wie weet vullen de pieten jouw schoen wel met een cadeautje?
Dit jaar hebben we bij de promenade Almere Haven een superleuke Sinterklaas actie. Speciaal voor alle creatieve pietjes kan je dit jaar namelijk je schoenzetten bij de winkels op de Promenade. En dan niet je echte schoen, laars of oude schoen van papa of mama. Nee een papieren schoen die je helemaal zelf versierd!
Download HIER de Sinterklaas schoen of haal hem op bij de deelnemende winkeliers, versier hem op je allermooist, knip en plak het tot een echte schoen en lever hem in bij 1 van onze winkels. Dit kan tot en met zaterdag 25 november. Vanaf maandag 27 november tot en met zaterdag 4 december kan je jouw schoen weer ophalen. Wie weet zit er wel een cadeautje in.
Wij vinden het extra leuk als je jouw knutselmiddag of schoen met ons deelt via social media. (Facebook en Instagram)

DORPSNIEUWS

Van alles en nog wat, en wat er speelt in en om ons dorp

Dorpsnieuws, Evenement

16 & 17 DECEMBER

Een tweedaags evenement met tientallen kramen in winterse sferen, gevuld met winter gerelateerde artikelen maar ook kerst, lifestyle en mode. En ook eten en drinken, denk aan poffertjes, oliebollen, popcorn en warme dranken.

Dorpsnieuws, Evenement

ZATERDAG 18 NOVEMBER

Hij komt, hij komt! Zaterdag 18 november is het weer zover: de Sint maakt zijn intocht in Nederland. Traditiegetrouw komt hij op zaterdag 18 november op de stoomboot aan in de Havenkom van Almere Haven.
Winkelmandje