Schoen Zet Actie

WINKELCENTRUM ALMERE HAVEN

Zoek

Doe jij mee met onze Schoen-zet-actie? Download de schoen bouwplaat, kleur hem op je allermooist in en lever hem in bij 1 van onze winkels. Wie weet vullen de pieten jouw schoen wel met een cadeautje?
Dit jaar hebben we bij de promenade Almere Haven een superleuke Sinterklaas actie. Speciaal voor alle creatieve pietjes kan je dit jaar namelijk je schoenzetten bij de winkels op de Promenade. En dan niet je echte schoen, laars of oude schoen van papa of mama. Nee een papieren schoen die je helemaal zelf versierd!
Download HIER de Sinterklaas schoen of haal hem op bij de deelnemende winkeliers, versier hem op je allermooist, knip en plak het tot een echte schoen en lever hem in bij 1 van onze winkels. Dit kan tot en met zaterdag 25 november. Vanaf maandag 27 november tot en met zaterdag 4 december kan je jouw schoen weer ophalen. Wie weet zit er wel een cadeautje in.
Wij vinden het extra leuk als je jouw knutselmiddag of schoen met ons deelt via social media. (Facebook en Instagram)

DORPSNIEUWS

Van alles en nog wat, en wat er speelt in en om ons dorp

Dorpsnieuws, Tentoonstelling, Theater

ZAT 25 MEI

MUZIEK EN DANS

Op zaterdag 25 mei vieren we De dag van de Amateurkunst bij Corrosia. Ontdek de diverse wereld van amateurkunst en laat je inspireren. Van dansen tot zingen, er zijn talloze kunstvormen om van te genieten.

Dorpsnieuws, Markt

ZA 25 MEI

Groene Markt

Op zaterdag 25 mei biedt De Groene Haven niet alleen een markt, maar ook optredens in en om de markt, georganiseerd door de Dag van de Amateurkunst. Aan het eind van de middag vindt in de havenkom het muziekfestival Muziek aan de Haven plaats, met optredens en DJ Hans Travolta met als thema 80/90’s disco muziek.

Concert, Dorpsnieuws

VR 24 & ZA 25 mei

Muziek

Vrijdag 24 mei zijn er live JAZZ optredens op de havenkom. Muziek aan de Haven strijkt daar neer met en compleet programma. Kom langs en geniet van de heerlijke jazz-klanken over de haven.
Winkelmandje