Op weg naar een bruisende Havenkom

WINKELCENTRUM ALMERE HAVEN

Zoek

Op 17 mei kunt u deel nemen aan een digitale bijeenkomst over het definitieve ontwerp van de vernieuwde Havenkom.

Online in gesprek 

Tijdens de online bijeenkomst laten we het definitief ontwerp voor de Havenkom zien. Daarbij staan we stil bij de opmerkingen en reacties die omwonenden hebben geuit tijdens de informatiebijeenkomst van 15 maart.

De volgende stap is om met elkaar deze vernieuwde plek definitief op de kaart te zetten. Hoe laten we de stad weten wat er te beleven is? Hoe zorgen we ervoor dat u en ik morgen óók weer naar de Havenkom willen komen?

Het genieten begint nu!

En, we kunnen elkaar al weer ontmoeten in de Havenkom! Bij zonnig weer op de terrassen, of wandelend langs het water.

Op 17 mei verkennen we welke leuke activiteiten of feestelijkheden er nu, tijdens de werkzaamheden en komend seizoen mogelijk zijn? En om mooie initiatieven in de toekomst te stimuleren, schrijven wij binnenkort een kleine prijsvraag uit. We brainstormen graag met u over hoe we de Havenkom laten bruisen.

Aanmelden voor de online bijeenkomst kan tot en met vrijdag 14 mei

Heeft u interesse om digitaal aan deze bijeenkomst deel te nemen, dan kunt u zich aanmelden door een mail te sturen naar info@almere.nl ovv Vernieuwing Havenkom.

Kijk voor het volledig bericht op:

https://stadsgesprekken.almere.nl/nl-NL/projects/havenkom

DORPSNIEUWS

Van alles en nog wat, en wat er speelt in en om ons dorp

Dorpsnieuws, Tentoonstelling, Theater

ZAT 25 MEI

MUZIEK EN DANS

Op zaterdag 25 mei vieren we De dag van de Amateurkunst bij Corrosia. Ontdek de diverse wereld van amateurkunst en laat je inspireren. Van dansen tot zingen, er zijn talloze kunstvormen om van te genieten.

Dorpsnieuws, Markt

ZA 25 MEI

Groene Markt

Op zaterdag 25 mei biedt De Groene Haven niet alleen een markt, maar ook optredens in en om de markt, georganiseerd door de Dag van de Amateurkunst. Aan het eind van de middag vindt in de havenkom het muziekfestival Muziek aan de Haven plaats, met optredens en DJ Hans Travolta met als thema 80/90’s disco muziek.

Concert, Dorpsnieuws

VR 24 & ZA 25 mei

Muziek

Vrijdag 24 mei zijn er live JAZZ optredens op de havenkom. Muziek aan de Haven strijkt daar neer met en compleet programma. Kom langs en geniet van de heerlijke jazz-klanken over de haven.
Winkelmandje