Op weg naar een bruisende Havenkom

WINKELCENTRUM ALMERE HAVEN

Achter de havenkom vindt je ons winkelgebied met meer dan 100 winkels en onze speciaal zaken! Cultuur, winkelen, eten en drinken, water en terrasjes. Direct aan de haven langs de bootjes heerlijk flaneren en direct borrelen en eten.
Ook dat kan in Almere haven!
Geniet van Haven en bezoek ons!

Op 17 mei kunt u deel nemen aan een digitale bijeenkomst over het definitieve ontwerp van de vernieuwde Havenkom.

Online in gesprek 

Tijdens de online bijeenkomst laten we het definitief ontwerp voor de Havenkom zien. Daarbij staan we stil bij de opmerkingen en reacties die omwonenden hebben geuit tijdens de informatiebijeenkomst van 15 maart.

De volgende stap is om met elkaar deze vernieuwde plek definitief op de kaart te zetten. Hoe laten we de stad weten wat er te beleven is? Hoe zorgen we ervoor dat u en ik morgen óók weer naar de Havenkom willen komen?

Het genieten begint nu!

En, we kunnen elkaar al weer ontmoeten in de Havenkom! Bij zonnig weer op de terrassen, of wandelend langs het water.

Op 17 mei verkennen we welke leuke activiteiten of feestelijkheden er nu, tijdens de werkzaamheden en komend seizoen mogelijk zijn? En om mooie initiatieven in de toekomst te stimuleren, schrijven wij binnenkort een kleine prijsvraag uit. We brainstormen graag met u over hoe we de Havenkom laten bruisen.

Aanmelden voor de online bijeenkomst kan tot en met vrijdag 14 mei

Heeft u interesse om digitaal aan deze bijeenkomst deel te nemen, dan kunt u zich aanmelden door een mail te sturen naar info@almere.nl ovv Vernieuwing Havenkom.

Kijk voor het volledig bericht op:

https://stadsgesprekken.almere.nl/nl-NL/projects/havenkom

DORPSNIEUWS

Van alles en nog wat, en wat er speelt in en om ons dorp

Dorpsnieuws, Evenement

16 & 17 DECEMBER

WINTER FAIR Na het succes van Zomer in Haven met de Ibiza- en brocantemarkt komt er wederom ook een wintereditie. De Winter Fair. Dit is een tweedaags evenement met tientallen kramen in winterse sferen, gevuld met winter gerelateerde artikelen maar ook kerst, lifestyle en mode. Natuurlijk kun je er ook eten en drinken, denk aan poffertjes, oliebollen, popcorn en warme dranken.

Agenda, Concert, Dorpsnieuws

Bio Markt

DE GROENE HAVEN is een verfrissend lokaal evenement en markt waar makers, producenten, boeren, ondernemers, burgers en bewoners uit de regio samenkomen op de Markt in Almere Haven. Zaterdag 16 september 2023

Agenda, Concert, Dorpsnieuws

Festival

Zomer in Haven: Botters, Brocante, Bierproeverij en live optredens! In het aankomende weekend van 1, 2 en 3 september wordt het weer gezellig tijdens Zomer in Haven.