Kom naar BuitenHaven in Almere Haven!

WINKELCENTRUM ALMERE HAVEN

Zoek

Ben jij benieuwd wat Almere Haven te bieden heeft op het gebied van muziek, circus en dans? Kom dan naar de tweede dag van het BUITENHAVEN in Almere Haven! Op zaterdag 9 oktober wordt de Markt in Almere Haven één groot podium met fantasierijke circusvoorstellingen tijdens Circus Corrosia, circusworkshops en een brassband gebaseerd op de New Orleans traditie.

Snak je naast circus en klassieke muziek naar meer? Ga dan langs bij Creative Art Labs en krijg een shotje cultuur in een paar uur. KunstTwist is een mini happening waarbij het publiek wordt verrast met verschillende kunstdisciplines waaronder muziek, dans, theater en nog veel meer.

Naast BuitenHaven vind er in hetzelfde weekend het Steiger Festival plaats. Tijdens dit festival presenteren 30 ondernemers hun circulaire producten en ambacht. Kom kijken en kennismaken met innovatieve ondernemers uit heel Nederland.

Trekt klassieke muziek jou meer? Geen probleem! Bij Goede Rede Concerten aan de Kerkgracht is het de hele dag MUZIEKDAG, met diverse klassieke concerten voor jong en oud. Optredens van o.a. pianoduo Scholtes & Janssens, Matangi Quartet en Carel Kraayenhof.

Bezoek zeker ook dag 1 van BUITENHAVEN op 2 oktober in Almere Buiten! Bekijk hier de programmering »

DORPSNIEUWS

Van alles en nog wat, en wat er speelt in en om ons dorp

Agenda, Concert, Dorpsnieuws

ZA 27 APRIL

LIVE MUZIEK

Muziek Aan De Haven Koningsdag NL. MADH is een cultureel muziekfeest dat elke laatste zaterdag van de maand plaatsvindt (soms 2-daags).

Dorpsnieuws, Evenement

ZA 11 mei 2024

Knutselen, eten, live muziek

Vier moederdag met Moederdag Bloemstukjes maken, tapas eten en Live Spaanse Muziek

Dorpsnieuws, Prijsactie

23 MRT

KINDEREVENTS

Doe jij mee de Pasen vossenjacht op 23 maart? Voor Pasen ga je niet opzoek naar paaseieren, maar naar de Paashaas en zijn dierenvriendjes.
Winkelmandje