Kom naar BuitenHaven in Almere Haven!

WINKELCENTRUM ALMERE HAVEN

Zoeken

Ben jij benieuwd wat Almere Haven te bieden heeft op het gebied van muziek, circus en dans? Kom dan naar de tweede dag van het BUITENHAVEN in Almere Haven! Op zaterdag 9 oktober wordt de Markt in Almere Haven één groot podium met fantasierijke circusvoorstellingen tijdens Circus Corrosia, circusworkshops en een brassband gebaseerd op de New Orleans traditie.

Snak je naast circus en klassieke muziek naar meer? Ga dan langs bij Creative Art Labs en krijg een shotje cultuur in een paar uur. KunstTwist is een mini happening waarbij het publiek wordt verrast met verschillende kunstdisciplines waaronder muziek, dans, theater en nog veel meer.

Naast BuitenHaven vind er in hetzelfde weekend het Steiger Festival plaats. Tijdens dit festival presenteren 30 ondernemers hun circulaire producten en ambacht. Kom kijken en kennismaken met innovatieve ondernemers uit heel Nederland.

Trekt klassieke muziek jou meer? Geen probleem! Bij Goede Rede Concerten aan de Kerkgracht is het de hele dag MUZIEKDAG, met diverse klassieke concerten voor jong en oud. Optredens van o.a. pianoduo Scholtes & Janssens, Matangi Quartet en Carel Kraayenhof.

Bezoek zeker ook dag 1 van BUITENHAVEN op 2 oktober in Almere Buiten! Bekijk hier de programmering »

DORPSNIEUWS

Van alles en nog wat, en wat er speelt in en om ons dorp

Concert, Dorpsnieuws

ZA 27 JULI

Muziek

ZATERDAG 27 JULI BLUES MUZIEK AAN DE HAVEN. Nu met Blues muziek. Heerlijk met een drankje en hapje er van genieten.

Concert, Dorpsnieuws

ZA 29 JUNI

Muziek

ZATERDAG 29 JUNI SOULFUNK MUZIEK AAN DE HAVEN. Het was vorige keer weer swingen en kon je er niet bij zijn? Pak nu je kans en kom langs op de havenkom in Almere haven en geniet op één van de vele terrassen.

Dorpsnieuws, Evenement

ZA 16 JUNI 2024

Knutselen

Je eigen Vaderdag cadeau maken. Schilder, kleur, versier een shirt, kook schort of stropdas voor je vader.
Winkelmandje