Kermis in Haven

WINKELCENTRUM ALMERE HAVEN

Achter de havenkom vindt je ons winkelgebied met meer dan 100 winkels en onze speciaal zaken! Cultuur, winkelen, eten en drinken, water en terrasjes. Direct aan de haven langs de bootjes heerlijk flaneren en direct borrelen en eten.
Ook dat kan in Almere haven!
Geniet van Haven en bezoek ons!

De kermis in Almere Haven wordt gehouden van woensdag 6 tot en met zondag 10 april. De kermis is te vinden op het parkeerterrein van sporthal Almere Haven aan de Stadswerf. Geniet van de tofste attracties, leuke spelletjes en heerlijke zoete lekkernijen. Ga jij met vrienden, het gezin of met je liefje?

Attracties en kramen

Liefhebbers van de Wipp, de Breakdance, de Pusher en het Doolhof kunnen vijf dagen lang hun hart ophalen. Ook de fans van churros, nougat en suikerspinnen komen zeker aan hun trekken. In totaal staan er 15 attracties op deze gezellige familiekermis.

Meet en greets

Ontmoet je lievelingskarakter en ga woensdag op de foto met Bing. Deze meet en greet begint om 15.00 uur. Zondag komt de populaire kermisclown Desalles op bezoek, ook om 15.00 uur.

Openingstijden

Woensdag 06-04 van 13.00 tot 23.00 uur
Donderdag 07-04 van 14.00 tot 23.00 uur
Vrijdag 08-04 van 13.00 tot 23.00 uur
Zaterdag 09-04 van 12.00 tot 23.00 uur
Zondag 10-04 van 13.00 tot 21.30 uur

DORPSNIEUWS

Van alles en nog wat, en wat er speelt in en om ons dorp

Dorpsnieuws

Namens alle winkeliers van Promenade Almere Haven wensen wij iedereen een goed, gelukkig en gezond 2023 toe. Verder danken wij al onze klanten voor hun trouwe bezoek aan ons. Wij zouden het niet kunnen zonder jullie!

Dorpsnieuws

Marktkraamhouders en de vele bezoekers omschreven de fair als ‘leuk en gezellig’. De winkeliers waren unaniem enthousiast, deze eerste Winter Fair heeft gezorgd voor veel aanloop waardoor zij terugkijken op een geslaagd en succesvol weekend.

Dorpsnieuws, Evenement

17 & 18 DECEMBER

WINTER FAIR Na het succes van Zomer in Haven met de Ibiza- en brocantemarkt komt er nu ook een wintereditie. De Winter Fair. Dit is een tweedaags evenement met tientallen kramen in winterse sferen, gevuld met winter gerelateerde artikelen maar ook kerst, lifestyle en mode. Natuurlijk kun je er ook eten en drinken, denk aan poffertjes, oliebollen, popcorn en warme dranken.