OOK OP DE PROMENADE

Hans Anders

Opticiens & audiciens in Almere

Als je op zoek bent naar een goede opticien of audicien bij jou in de buurt kun je terecht bij één van onze winkels in Almere. Wij bieden je als klant een uitgebreide collectie aan voor beter zicht en gehoor. Bij Hans Anders zorgen we ervoor dat we altijd de laatste mode op het gebied van brillen in huis hebben. Daarnaast bieden we maar liefst 65 uitstekende hoortoestellen en 55 verschillende types lenzen aan. Ook online op de website vind je onze uitgebreide collectie aan hooroplossingen, brillen en lenzen. Voor een uitgebreid advies kun je een gratis oogmeting doen bij één van onze winkels in Almere.

Brillen

Als je op zoek bent naar een brillenzaak in Almere kom dan eens langs bij één van onze Hans Anders winkels. Voor iedere stijl, voorkeur of persoonlijkheid heeft Hans Anders de juiste bril. De brillen van Hans Anders zijn voordelig geprijsd en voldoen aan de laatste trends op het gebied van brillen. Of je nou een zonnebril, kinderbril of een merkbril nodig hebt bij Hans Anders vind je waar je naar op zoek bent.

Lenzen

Ben je toe aan nieuwe contactlenzen? Voor uitgebreid advies van een lenzenspecialist kun je binnenstappen in één van onze winkels in Almere. De lenzen van Hans Anders zijn te koop in allerlei soorten en maten. Online kan je onze Hans Anders shop bezoeken en langs komen in één van onze winkels in Almere. Bij Hans Anders ben je altijd het beste uit voor jouw lenzen.

Audiciens

In één van de winkels in Almere kun je terecht voor een audicien. Hans Anders bied verschillende typen hoortoestellen aan. Welk type het meest geschikt is, hangt af van je voorkeur en de aard van je gehoorverlies. Ook voor gehoorbescherming kun je online op de Hans Anders shop en in één van de winkels in Almere terecht.

Afspraak maken met een opticien of audicien in Almere

Maak alvast een afspraak door gratis te bellen naar 0800-0075 of breng een bezoekje op onze website om online een afspraak te maken.

CONTACTGEGEVENS

Hans Anders

Kruisstraat 10, 1354 LM Almere Haven

Openingstijden

Ma: 08.30 – 17:30 uur
Di: 08.30 – 17:30 uur
Wo: 08.30 – 17:30 uur
Do: 08.30 – 17:30 uur
Vr: 08.30 – 17:30 uur
Za: 08.30 – 17:30 uur
Zo: gesloten

DEEL DEZE PAGINA

Locatie

MEER WINKELIERS

Thuis in horen

persoonlijke hooroplossing, maatwerk gehoorbescherming en tinnitusconsult

Pearle Studio

De experts van Pearle Studio geven uitgebreid persoonlijk advies bij de aankoop van een bril, zonnebril of lenzen, met een breed assortiment luxe merkmonturen.

Pearle Opticiens

Pearle Opticiens bestaat al sinds 1959. Sindsdien hebben we ons gespecialiseerd in