Pakjesboot in Haven met prijzen speurtocht!

WINKELCENTRUM ALMERE HAVEN

Zoek

Pakjesboot in Haven

In Almere Haven kunnen kinderen vanaf woensdag tot en met zaterdag een speurtocht doen, waaraan diverse winkeliers meedoen. Zo kunnen de kinderen een code bij elkaar zien te krijgen, waarmee ze zaterdag een cadeautje kunnen ophalen bij de Pakjesboot in de Havenkom. Verder rijdt er zaterdag tussen 13.00 en 15.00 uur een Pakjesmobiel door het centrum van Haven, met Pieten die pepernoten uitdelen.

Sinterklaas komt dit jaar niet per boot naar Almere Haven. In plaats daarvan komt hij op zaterdag 13 november met de auto naar Almere, voor een feestelijke Sintparade door het centrum van Almere Stad. In Haven zal wel de Pakjesboot liggen met daarop een aantal Pieten en er rijdt zaterdag een Pakjesmobiel met Pieten door het centrum van Haven.

DORPSNIEUWS

Van alles en nog wat, en wat er speelt in en om ons dorp

Agenda, Concert, Dorpsnieuws

ZA 27 APRIL

LIVE MUZIEK

Muziek Aan De Haven Koningsdag NL. MADH is een cultureel muziekfeest dat elke laatste zaterdag van de maand plaatsvindt (soms 2-daags).

Dorpsnieuws, Evenement

ZA 11 mei 2024

Knutselen, eten, live muziek

Vier moederdag met Moederdag Bloemstukjes maken, tapas eten en Live Spaanse Muziek

Dorpsnieuws, Prijsactie

23 MRT

KINDEREVENTS

Doe jij mee de Pasen vossenjacht op 23 maart? Voor Pasen ga je niet opzoek naar paaseieren, maar naar de Paashaas en zijn dierenvriendjes.
Winkelmandje