Pakjesboot in Haven met prijzen speurtocht!

WINKELCENTRUM ALMERE HAVEN

Achter de havenkom vindt je ons winkelgebied met meer dan 100 winkels en onze speciaal zaken! Cultuur, winkelen, eten en drinken, water en terrasjes. Direct aan de haven langs de bootjes heerlijk flaneren en direct borrelen en eten.
Ook dat kan in Almere haven!
Geniet van Haven en bezoek ons!

Pakjesboot in Haven

In Almere Haven kunnen kinderen vanaf woensdag tot en met zaterdag een speurtocht doen, waaraan diverse winkeliers meedoen. Zo kunnen de kinderen een code bij elkaar zien te krijgen, waarmee ze zaterdag een cadeautje kunnen ophalen bij de Pakjesboot in de Havenkom. Verder rijdt er zaterdag tussen 13.00 en 15.00 uur een Pakjesmobiel door het centrum van Haven, met Pieten die pepernoten uitdelen.

Sinterklaas komt dit jaar niet per boot naar Almere Haven. In plaats daarvan komt hij op zaterdag 13 november met de auto naar Almere, voor een feestelijke Sintparade door het centrum van Almere Stad. In Haven zal wel de Pakjesboot liggen met daarop een aantal Pieten en er rijdt zaterdag een Pakjesmobiel met Pieten door het centrum van Haven.

DORPSNIEUWS

Van alles en nog wat, en wat er speelt in en om ons dorp

Dorpsnieuws, Evenement

17 & 18 DECEMBER

WINTER FAIR Na het succes van Zomer in Haven met de Ibiza- en brocantemarkt komt er nu ook een wintereditie. De Winter Fair. Dit is een tweedaags evenement met tientallen kramen in winterse sferen, gevuld met winter gerelateerde artikelen maar ook kerst, lifestyle en mode. Natuurlijk kun je er ook eten en drinken, denk aan poffertjes, oliebollen, popcorn en warme dranken.

Dorpsnieuws, Evenement

ZATERDAG 12 NOVEMBER

Hij komt, hij komt! Zaterdag 12 november is het weer zover: de Sint maakt zijn intocht in Nederland. Traditiegetrouw komt hij op zaterdag 12 november op de stoomboot aan in de Havenkom van Almere Haven. Dat belooft een gezellige middag te worden!

Dorpsnieuws, Evenement

7 t/m 20 NOVEMBER

Kom van 7 t/m 20 november naar Circus Bolalou in Almere Haven. Geniet van een spectaculaire show met clowns, acrobaten, verschillende dieren en meer!