Even voorstellen! Nieuwe winkel DREAMSS mode !

WINKELCENTRUM ALMERE HAVEN

Achter de havenkom vindt je ons winkelgebied met meer dan 100 winkels en onze speciaal zaken! Cultuur, winkelen, eten en drinken, water en terrasjes. Direct aan de haven langs de bootjes heerlijk flaneren en direct borrelen en eten.
Ook dat kan in Almere haven!
Geniet van Haven en bezoek ons!

Toen mij gevraagd werd om mijzelf te introduceren moest ik even nadenken hoe ik dit ga verwoorden.

Ik ben niet iemand die graag in de spotlight staat.

Maar ik ben wel erg blij en trots dat ik mijn droom heb laten uitkomen.

 

Mijn naam is Debby, ik woon samen met mijn partner ( Marco) en zoon (Jordy) in Almere Buiten.

Mijn kleding kocht ik altijd bij Big Dream.ik dacht dit is echt een droom. Ik zou graag voor mijzelf beginnen en een mooie en trendy kledingzaak openen.

 

Voorheen was ik werkzaam bij een grote rechtsbijstandsverzekeraar in Amsterdam toen er een reorganisatie werd aangekondigd begon het bij mij nog meer te kriebelen. Een reorganisatie een onzekere tijd, is het nu tijd voor mij om mijn droom te verwezenlijken?

Ja dit was mijn kans, ik kreeg de mogelijkheid het bedrijf waar ik mijn kleding kocht in zijn geheel over te kopen en op een nieuwe plek en mooie start te maken.

 

Ik ben op 1 september gestart met DREAMSS, een prachtige locatie in Almere Haven met mode voor de modieuze vrouw vanaf maat 42 t/m 56.

Een mooie en sfeervol ingerichte winkel met een uitgebreide collectie.

 

Ik ben in het centrum van Almere Haven hartelijk ontvangen door klanten en de winkeliers, bedankt hiervoor.

Het geeft mij een super enthousiast gevoel en hoop hier nog zeker 20 jaar een hele mooie en gezellige tijd te hebben.

 

Groetjes Debby ( DREAMSS)
Kruisstraat 15, 1357 NA Almere
https://www.dreamss.nl

DORPSNIEUWS

Van alles en nog wat, en wat er speelt in en om ons dorp

Agenda, Concert, Dorpsnieuws

UITfestival

Het UITfestival is de start van het culturele seizoen en slaat dit jaar opnieuw haar vleugels uit over Almere Haven op 30 SEP. De gehele dag staat in het teken van muziek, dans, theater, cultuur, kunst, film en meer!

Dorpsnieuws, Evenement

16 & 17 DECEMBER

WINTER FAIR Na het succes van Zomer in Haven met de Ibiza- en brocantemarkt komt er wederom ook een wintereditie. De Winter Fair. Dit is een tweedaags evenement met tientallen kramen in winterse sferen, gevuld met winter gerelateerde artikelen maar ook kerst, lifestyle en mode. Natuurlijk kun je er ook eten en drinken, denk aan poffertjes, oliebollen, popcorn en warme dranken.