Even voorstellen! Nieuwe winkel DREAMSS mode !

WINKELCENTRUM ALMERE HAVEN

Zoek

Toen mij gevraagd werd om mijzelf te introduceren moest ik even nadenken hoe ik dit ga verwoorden.

Ik ben niet iemand die graag in de spotlight staat.

Maar ik ben wel erg blij en trots dat ik mijn droom heb laten uitkomen.

 

Mijn naam is Debby, ik woon samen met mijn partner ( Marco) en zoon (Jordy) in Almere Buiten.

Mijn kleding kocht ik altijd bij Big Dream.ik dacht dit is echt een droom. Ik zou graag voor mijzelf beginnen en een mooie en trendy kledingzaak openen.

 

Voorheen was ik werkzaam bij een grote rechtsbijstandsverzekeraar in Amsterdam toen er een reorganisatie werd aangekondigd begon het bij mij nog meer te kriebelen. Een reorganisatie een onzekere tijd, is het nu tijd voor mij om mijn droom te verwezenlijken?

Ja dit was mijn kans, ik kreeg de mogelijkheid het bedrijf waar ik mijn kleding kocht in zijn geheel over te kopen en op een nieuwe plek en mooie start te maken.

 

Ik ben op 1 september gestart met DREAMSS, een prachtige locatie in Almere Haven met mode voor de modieuze vrouw vanaf maat 42 t/m 56.

Een mooie en sfeervol ingerichte winkel met een uitgebreide collectie.

 

Ik ben in het centrum van Almere Haven hartelijk ontvangen door klanten en de winkeliers, bedankt hiervoor.

Het geeft mij een super enthousiast gevoel en hoop hier nog zeker 20 jaar een hele mooie en gezellige tijd te hebben.

 

Groetjes Debby ( DREAMSS)
Kruisstraat 15, 1357 NA Almere
https://www.dreamss.nl

DORPSNIEUWS

Van alles en nog wat, en wat er speelt in en om ons dorp

Dorpsnieuws, Tentoonstelling, Theater

ZAT 25 MEI

MUZIEK EN DANS

Op zaterdag 25 mei vieren we De dag van de Amateurkunst bij Corrosia. Ontdek de diverse wereld van amateurkunst en laat je inspireren. Van dansen tot zingen, er zijn talloze kunstvormen om van te genieten.

Dorpsnieuws, Markt

ZA 25 MEI

Groene Markt

Op zaterdag 25 mei biedt De Groene Haven niet alleen een markt, maar ook optredens in en om de markt, georganiseerd door de Dag van de Amateurkunst. Aan het eind van de middag vindt in de havenkom het muziekfestival Muziek aan de Haven plaats, met optredens en DJ Hans Travolta met als thema 80/90’s disco muziek.

Concert, Dorpsnieuws

VR 24 & ZA 25 mei

Muziek

Vrijdag 24 mei zijn er live JAZZ optredens op de havenkom. Muziek aan de Haven strijkt daar neer met en compleet programma. Kom langs en geniet van de heerlijke jazz-klanken over de haven.
Winkelmandje