OOK OP DE PROMENADE

Makelaar

Estatum makelaardij

Ons team is klein maar krachtig. Monique Uffen, eigenaresse, is al ruim 27 jaar makelaar, gestart als woningmakelaar en later ook gecertificeerd bedrijfsmakelaar en Marjolein Schoe is al weer ruim 25 jaar woningmakelaar en de beide dames worden ondersteund op de back-office door Sanne Kooiman-Groen. Binnen het bedrijf is er veel kennis op het gebied van aan- en verkoop, verhuur en nieuwbouw. Dit voor zowel woningen als bedrijfsmatig onroerend goed. Er is kennis van de markt van nu, maar onze service is nog ouderwets.
Het gaat niet alleen over stenen, maar vooral over mensen. En daar is Estatum makelaardij sterk in.

Estatum makelaardij bestaat dit jaar 27 jaar. In 1995 is de makelaardij gestart onder de naam Monique Uffen Vastgoed in Amsterdam en vanaf 2004 is het bedrijf gevestigd in Almere onder de naam Estatum makelaardij.
Eind 2006 is Estatum makelaardij verhuisd naar Almere Haven, naar een kantoor aan de Havenkom. Estatum is actief in Almere met de verkoop en verhuur van woningen, maar ook met de verhuur en verkoop van bedrijfsmatig vastgoed. Wij zijn verder actief als beheerder van vastgoed voor beleggers.

 

CONTACTGEGEVENS

Estatum makelaardij

Havenzicht 72, 1357 NR Almere

Monique

1G3A7654

Openingstijden

Wij zijn van maandag tot en met vrijdag geopend en telefonisch tot 20.00 uur bereikbaar.
Het kantoor is niet altijd bezet door afspraken op locatie. Afspreken kan altijd, ook op zaterdag

DEEL DEZE PAGINA

Locatie

MEER WINKELIERS

SNS Bank

Voor je bankzaken ga je naar SNS Bank in Almere Haven. Zo

Wedding Company

Bruidsmode en aanverwante artikelen zoals: trouwjurken, bruidsaccessoires (sieraden, schoenen, sluiers etc), damessieraden.
Eigen professioneel naaiatelier, vermaken bruidsjurken en overige kleding.
Woonaccessoires en lifestyle artikelen.

Quick Smart repair

Quick Smart Repair is de specialist voor uw onderhoud of reparatie van uw Smartphone, tablet, laptop en smart tv. Door onze ervaring kunnen wij ervoor zorgen dat u apparaat weer in originele staat terug keert.

Fashion Creatie

Kledingreparatie. Kleding vermaken. Kleding op maat maken. Gordijnen maken. Stomerij

De Oranjerie bloembinderij

Als oudste bloemenwinkel van Almere, verzorgen wij al ruim 25 jaar de meest persoonlijke bloemstukken en boeketten van uitsluitend de beste kwaliteit bloemen.