Eerste editie Winter Fair Almere Haven goed bezocht.

WINKELCENTRUM ALMERE HAVEN

Achter de havenkom vindt je ons winkelgebied met meer dan 100 winkels en onze speciaal zaken! Cultuur, winkelen, eten en drinken, water en terrasjes. Direct aan de haven langs de bootjes heerlijk flaneren en direct borrelen en eten.
Ook dat kan in Almere haven!
Geniet van Haven en bezoek ons!

Afgelopen weekend is de allereerste WinterFair in Almere Haven van start gegaan. Organisatoren Geert Zweers (PUBLIZIDAD) en René Verwillegen (centrummanager BIZ Promenade Almere Haven) kijken tevreden terug op een geslaagd evenement waar duizenden mensen uit Haven en omstreken op af kwamen, maar erkennen dat er ruimte is voor verbetering.

Ondanks dat er wat afzeggingen waren onder de marktkraamhouders omschreven vele bezoekers de fair als ‘leuk en gezellig’. De aanloop was op de eerste dag groot en het weer speelde goed mee terwijl de tweede dag guurder uitpakte.
De kinderen hebben zich beide dagen goed vermaakt in de draaimolen, op het springkussen, in de mini zweefmolen en op de pop-up ijsbaan. Ze zijn op de foto gegaan in de arreslee en hadden plezier met de Kerstman en zijn vrouw. Volwassenen konden hun inkopen doen bij de marktkramen en de ook op zondag opengestelde winkels.

Velen stonden stil om te luisteren naar zangkoren en  orkesten, hebben gesmuld van de warme chocolademelk met slagroom en churros, vers eten uit de kramen of de dag afgesloten met ijs, apfelstrudel, lavacake, koffie of verse gemberthee bij Mariola. Er was voor ieder wat wils.

Kortom, een geslaagd weekend in winterse sferen, hoewel de meningen over de sfeer verdeeld waren.
Sommigen vergeleken deze eerste WinterFair in Haven met plaatsen die al jaren een WinterFair organiseren, of met bekende kerstmarkten in het buitenland en waren wat teleurgesteld, maar gelukkig zijn er ook genoeg Havenaren die het positief hebben ervaren. De winkeliers waren unaniem enthousiast, deze eerste WinterFair heeft gezorgd voor veel aanloop waardoor zij terugkijken op een geslaagd en succesvol weekend.

DORPSNIEUWS

Van alles en nog wat, en wat er speelt in en om ons dorp

Agenda, Concert, Dorpsnieuws

UITfestival

Het UITfestival is de start van het culturele seizoen en slaat dit jaar opnieuw haar vleugels uit over Almere Haven op 30 SEP. De gehele dag staat in het teken van muziek, dans, theater, cultuur, kunst, film en meer!

Dorpsnieuws, Evenement

16 & 17 DECEMBER

WINTER FAIR Na het succes van Zomer in Haven met de Ibiza- en brocantemarkt komt er wederom ook een wintereditie. De Winter Fair. Dit is een tweedaags evenement met tientallen kramen in winterse sferen, gevuld met winter gerelateerde artikelen maar ook kerst, lifestyle en mode. Natuurlijk kun je er ook eten en drinken, denk aan poffertjes, oliebollen, popcorn en warme dranken.