Eerste editie Winter Fair Almere Haven goed bezocht.

WINKELCENTRUM ALMERE HAVEN

Zoeken

Afgelopen weekend is de allereerste WinterFair in Almere Haven van start gegaan. Organisatoren Geert Zweers (PUBLIZIDAD) en René Verwillegen (centrummanager BIZ Promenade Almere Haven) kijken tevreden terug op een geslaagd evenement waar duizenden mensen uit Haven en omstreken op af kwamen, maar erkennen dat er ruimte is voor verbetering.

Ondanks dat er wat afzeggingen waren onder de marktkraamhouders omschreven vele bezoekers de fair als ‘leuk en gezellig’. De aanloop was op de eerste dag groot en het weer speelde goed mee terwijl de tweede dag guurder uitpakte.
De kinderen hebben zich beide dagen goed vermaakt in de draaimolen, op het springkussen, in de mini zweefmolen en op de pop-up ijsbaan. Ze zijn op de foto gegaan in de arreslee en hadden plezier met de Kerstman en zijn vrouw. Volwassenen konden hun inkopen doen bij de marktkramen en de ook op zondag opengestelde winkels.

Velen stonden stil om te luisteren naar zangkoren en  orkesten, hebben gesmuld van de warme chocolademelk met slagroom en churros, vers eten uit de kramen of de dag afgesloten met ijs, apfelstrudel, lavacake, koffie of verse gemberthee bij Mariola. Er was voor ieder wat wils.

Kortom, een geslaagd weekend in winterse sferen, hoewel de meningen over de sfeer verdeeld waren.
Sommigen vergeleken deze eerste WinterFair in Haven met plaatsen die al jaren een WinterFair organiseren, of met bekende kerstmarkten in het buitenland en waren wat teleurgesteld, maar gelukkig zijn er ook genoeg Havenaren die het positief hebben ervaren. De winkeliers waren unaniem enthousiast, deze eerste WinterFair heeft gezorgd voor veel aanloop waardoor zij terugkijken op een geslaagd en succesvol weekend.

DORPSNIEUWS

Van alles en nog wat, en wat er speelt in en om ons dorp

Concert, Dorpsnieuws

ZA 27 JULI

Muziek

ZATERDAG 27 JULI BLUES MUZIEK AAN DE HAVEN. Nu met Blues muziek. Heerlijk met een drankje en hapje er van genieten.

Concert, Dorpsnieuws

ZA 29 JUNI

Muziek

ZATERDAG 29 JUNI SOULFUNK MUZIEK AAN DE HAVEN. Het was vorige keer weer swingen en kon je er niet bij zijn? Pak nu je kans en kom langs op de havenkom in Almere haven en geniet op één van de vele terrassen.

Dorpsnieuws, Evenement

ZA 16 JUNI 2024

Knutselen

Je eigen Vaderdag cadeau maken. Schilder, kleur, versier een shirt, kook schort of stropdas voor je vader.
Winkelmandje