Braderie en Oude Ambachten

WINKELCENTRUM ALMERE HAVEN

Search

De braderie in Almere Haven Centrum biedt u leuke kramen, ambachtslieden en natuurlijk zijn verschillende retailers van Promenade Almere Haven ook van de partij. Struin tussen 11.00 en 17.00 uur op zaterdag 16 juli door het winkelgebied van Almere Haven Centrum. Loop na uw wandeling over de braderie ook nog gerust een ronde over de kunstmarkt langs de Kerkgracht die op dezelfde dag plaatsvindt.

DORPSNIEUWS

Van alles en nog wat, en wat er speelt in en om ons dorp

Dorpsnieuws, Evenement

16 & 17 DECEMBER

Een tweedaags evenement met tientallen kramen in winterse sferen, gevuld met winter gerelateerde artikelen maar ook kerst, lifestyle en mode. En ook eten en drinken, denk aan poffertjes, oliebollen, popcorn en warme dranken.

Dorpsnieuws, Evenement

VAN 8 TOT 25 NOVEMBER

Doe jij mee met onze Schoen-zet-actie? Download de schoen, kleur hem op je allermooist in en lever hem in bij 1 van onze winkels. Wie weet vullen de pieten jouw schoen wel met een cadeautje?

Dorpsnieuws, Evenement

ZATERDAG 18 NOVEMBER

Hij komt, hij komt! Zaterdag 18 november is het weer zover: de Sint maakt zijn intocht in Nederland. Traditiegetrouw komt hij op zaterdag 18 november op de stoomboot aan in de Havenkom van Almere Haven.
Winkelmandje