Braderie en Oude Ambachten

WINKELCENTRUM ALMERE HAVEN

Achter de havenkom vindt je ons winkelgebied met meer dan 100 winkels en onze speciaal zaken! Cultuur, winkelen, eten en drinken, water en terrasjes. Direct aan de haven langs de bootjes heerlijk flaneren en direct borrelen en eten.
Ook dat kan in Almere haven!
Geniet van Haven en bezoek ons!

De braderie in Almere Haven Centrum biedt u leuke kramen, ambachtslieden en natuurlijk zijn verschillende retailers van Promenade Almere Haven ook van de partij. Struin tussen 11.00 en 17.00 uur op zaterdag 16 juli door het winkelgebied van Almere Haven Centrum. Loop na uw wandeling over de braderie ook nog gerust een ronde over de kunstmarkt langs de Kerkgracht die op dezelfde dag plaatsvindt.

DORPSNIEUWS

Van alles en nog wat, en wat er speelt in en om ons dorp

Dorpsnieuws, Evenement

ZATERDAG 1 OKTOBER

Het culturele seizoen is begonnen en dat gaan wij groots vieren! In drie stadsdelen voorzien we cultuurliefhebbers van een mooi en gevarieerd programma en presenteren we het Almeerse kunst- en cultuuraanbod van het komend jaar.

Dorpsnieuws, Evenement

18 t/m 28 aug en 2 t/m 4 sep

Straatoptredens, shantykoren, podia met muziek, braderieën en openluchtfilms. Brocantemarkt, hippiemarkt, Botterdagen watersporten, meerdere springkussens en verschillende leuke knutsel– en kookworkshops.

Dorpsnieuws, Evenement

ZA 16 JULI 2022

Kunst langs de Kerkgracht op zaterdag 16 juli tussen 11.00 en 17.00.