OOK OP DE PROMENADE

Comfort en modeschoenen

Adri Bax Schoenen

Adri BAX Schoenen is de oudste schoenenzaak van Almere.
Daarnaast is het ook een bijzondere winkel. Behalve dat u bij ons uitsluitend kwaliteits schoeisel vindt, wordt u er ook op zeer persoonlijke wijze en met grote deskundigheid geholpen. Onze grote en trouwe klantenkring uit de wijde omgeving bewijst dat. Daarbij zult u ervaren dat een perfecte schoen ook mooi vormgegeven kan zijn. De schitterende designs van verschillende topfabrikanten zullen u daarvan overtuigen. Onze winkel is aan de mooie Kerkgracht gesitueerd.

Sokken met dollar print

Sokken met Dollar print van het merk Sock my feet twv € 12,95. Wij stellen drie paar beschikbaar voor drie aparte winnaars

€ 12,95

CONTACTGEGEVENS

Adri Bax Schoenen

Kerkgracht 27, 1354 AE Almere

Adri

Adri Bax

Openingstijden

Ma: gesloten
Di: 09.00 – 17:30 uur
Wo: 09.00 – 17:30 uur
Do: 09.00 – 17:30 uur
Vr: 09.00 – 17:30 uur
Za: 09.00 – 17:00 uur
Zo: gesloten

DEEL DEZE PAGINA

Locatie

MEER WINKELIERS

Phone House

Bij onze winkel kun je terecht voor een unieke telecomervaring en een persoonlijk onafhankelijk advies van een van onze deskundige specialisten.

Restaurant Bij Brons

Met relaties, familie of vrienden lachen, smaken ontdekken en genieten van een mooie fles of glas wijn. In een fijne ambiance genieten van en met elkaar van de mooie spijzen en dranken die wij te bieden hebben.

ScooterSMART

Wij verkopen 4-takt en elektrische scooters. Wij zijn Kymco, AGM Goccia, Ecooter, BTC, AGM en emco dealer en subdealer van Vespa, Piaggio, Yamaha, Peugeot, Sym en Honda.

Richard Fokker Tweewielers

Breed assortiment aan producten vinden voor uw (elektrische) fiets. Van een kinderfiets tot oma fiets verkoopt Richard Fokker Tweewielers.

Baked Treats

Het lekkerste gebak en de lekkerste taarten, voor iedere prijsklasse.

The Read Shop

Gemakswinkel met een ruim en uitgebalanceerd assortiment tijdschriften, wenskaarten, kantoorartikelen en boeken.