OOK OP DE PROMENADE

Fa’s Bakery Lunchroom & Cake

Bruidstaarten
Ga je trouwen en ben je op zoek naar een jouw unieke bruidstaart? Een taart die niet alleen mooi is maar ook lekker? Dan zit je bij Fa’s Bakery op het goede adres. Wij maken jouw bruidstaart geheel volgens jullie wensen. Ook zijn al onze taarten vers bereid. Plan nu een proeverij in.

Babyshowers
Babyshowers, mommy to be party’s of geboortefeesten, het zijn allemaal speciale momenten. Een jongen of meisje maakt niet zo veel uit, maar dat het gevierd moet worden is een feit. Wij maken voor jullie prachtige taarten of sweet table.

Thema taarten
Unieke taarten en cupcakes voor iedere gelegenheid. U bedenkt het thema en wij doen de rest. Wij verzorgen uw taart en/of andere lekkernijen waardoor uw gasten het nog meer naar hun zin zullen hebben op uw feestje. Vraag ons gerust naar de mogelijkheden.

Cupcakes
Cupcakes, wie kent ze niet?! Wij staan bekend om onze heerlijke cupcakes. Onze cupcakes zijn in verschillende smaken en kleuren verkrijgbaar. Wil je de cupcake laten maken naar eigen ontwerp of met logo? Dat kan ook!

Een vanille cupcake

Een vanille cupcake

CONTACTGEGEVENS

Fa’s Bakery Lunchroom & Cake

Brink 37, 1354 HL Almere

Fatiha

fatiha

Openingstijden

Ma: 08.30 – 17:30 uur
Di: 08.30 – 17:30 uur
Wo: 08.30 – 17:30 uur
Do: 08.30 – 17:30 uur
Vr: 08.30 – 17:30 uur
Za: 08.30 – 17:30 uur
Zo: gesloten

DEEL DEZE PAGINA

Locatie

MEER WINKELIERS

Estatum makelaardij

Estatum is actief in Almere met de verkoop en verhuur van woningen, maar ook met de verhuur en verkoop van bedrijfsmatig vastgoed.

Vier Pasen in Haven

Beleef een leuke dag @Promenade Almere Haven en laat je verrassen door al het Paas-entertainment op 16 april tussen 11.00 en 18.00!

Kermis in Haven

De kermis in Almere Haven wordt gehouden van woensdag 6 tot en met zondag 10 april. De kermis is te vinden op het parkeerterrein van sporthal Almere Haven aan de Stadswerf.

Wedding Company

Bruidsmode en aanverwante artikelen zoals: trouwjurken, bruidsaccessoires (sieraden, schoenen, sluiers etc), damessieraden.
Eigen professioneel naaiatelier, vermaken bruidsjurken en overige kleding.
Woonaccessoires en lifestyle artikelen.

Horeca en Cultuur weer open!

Woensdag 26 januari gaan we weer open onder voorwaarden. Naast winkels, het onderwijs, sportclubs, beoefening van kunst en cultuur en contactberoepen zoals kappers, openen vanaf morgen dus ook de horeca, bioscopen, theaters, musea, concertzalen, dierentuinen en pretparken hun deuren.