Ondernemen in Almere Haven

Ons dorp Almere Haven

Haven is het gedeelte van Almere wat zich kenmerkt als dorp met een unieke ligging aan het Gooimeer.
Een eigen haven, onze prachtige boulevard met fantastische horecagelegenheden die een spectaculair uitzicht bieden over de havenkom. Direct daarachter ligt een compact en gezellig winkelcentrum.

Ons ondernemers-DNA

Ons onderscheidend vermogen zit in het grote aantal zelfstandig ondernemers, specialisten en vakmensen.
De ondernemers (Horeca en Retail) hebben zich verenigd in een zeer actieve Bedrijven Investering Zone (BIZ), genaamd Promenade Almere Haven.

WAT kan haven u bieden?

In een tijd waarin winkelen is veranderd van kopen naar beleven, is het hebben van een specifiek karakter als gebied een enorme pré,
En Haven heeft dat!  Denk aan: Look & feel van het winkelgebied en de Haven, organiseren van grote events als Zomer in Haven, het Havenfestival enz. enz. Het verder uitrollen van de marketingcampagne. Via social media en de eigen website van Promenade Almere Haven. Makkelijk bereikbare Parkeergarages rondom het centrum van Almere Haven met GRATIS parkeren, wel zo klantvriendelijk.

AANBOD BEDRIJFSRUIMTE

Overzicht van beschikbare bedrijfsruimte (onder voorbehoud)

Dorp aan de Haven

"Als oudste stadsdeel van Almere is Haven een verhaal apart. De ondernemers zijn pioniers, vestigden zich op nieuw land. En die mentaliteit zit ook in ons Dorp. We doen het samen, met elkaar en voor elkaar."
René Verwillegen
Centrummanager

Wil jij ondernemen in Haven?