Ondernemen in Almere Haven

Ons dorp Almere Haven

Haven is het gedeelte van Almere wat zich kenmerkt als dorp met een unieke ligging aan het Gooimeer.
Een eigen haven, onze prachtige boulevard met fantastische horecagelegenheden die een spectaculair uitzicht bieden over de havenkom. Direct daarachter ligt een compact en bruisend winkelcentrum.

RUIMTELIJKE ONTWIKKELINGEN

Veel Havenaren zeiden over de Havenkom zoals die nu is: je kan het water nauwelijks ‘beleven’, het gebied buiten de terrassen is niet echt een plek om te verblijven en te recreëren, er zijn veel stenen en weinig groen, en de uitstraling van de gebouwen en terrassen kan eigentijdser. In de Visie 2040 speelt de Havenkom een belangrijke rol in de vernieuwing. Het is namelijk een plek waar veel Havenaren en andere Almeerders met plezier komen. De nieuwe inrichting van de Havenkom heeft dan ook prioriteit gekregen. De Havenkom en de nieuwbouw voor De Meergronden zijn twee grote investeringen in ‘bouw’projecten, die veel gaan veranderen in Haven. Havenaren denken en praten mee over het ontwerp.

WAT kan haven u bieden?

In een tijd waarin winkelen is veranderd van kopen naar beleven, is het hebben van een specifiek karakter als gebied een enorme pré,
En Haven heeft dat!  Denk aan: Look & feel van het winkelgebied en de Haven, organiseren van grote events als Zomer in Haven, het Havenfestival enz. enz. Het verder uitrollen van de marketingcampagne. Via social media en de eigen website van Promenade Almere Haven. Makkelijk bereikbare Parkeergarages rondom het centrum van Almere Haven met GRATIS parkeren, wel zo klantvriendelijk.

Dorp aan de Haven

"Als oudste stadsdeel van Almere is Haven een verhaal apart. De ondernemers zijn pioniers, vestigden zich op nieuw land. En die mentaliteit zit ook in ons Dorp. We doen het samen, met elkaar en voor elkaar."
René Verwillegen
Centrummanager

Wil jij ondernemen in Haven?