Geachte gast,
Mijn naam is Harald Brouwer en ik ben nagenoeg mijn hele leven al een horecadier.
Ik ben ooit als kok in de horeca begonnen in een lunchroom in Assen. Na ruim 40 jaar horeca-wegen bewandeld te hebben en in die tijd ook nog eens meerdere eigen horecabedrijven te hebben gehad, ben ik met deze lunchroom aan mijn 6e ondernemers-start begonnen!…
De cirkel is compleet zullen we maar zo zeggen.
De laatste jaren heb ik de keuken verlaten en bleek dat ik een “soort van roeping” al die tijd te zijn misgelopen, want de bediening bevalt mij uitstekend! Liefde voor de gast, zo zit dat bij mij in het systeem… “Zoals van Ouds” zullen we maar zeggen! 😉
In lunchroom “Zoals van Ouds” combineer ik nu beide als “Vliegende kiep”…. Eigenlijk dus weer “Zoals van Ouds”…… 😁💪
Samen met mijn bonuszoon Kenny Hania, runnen wij samen een lunchroom waar écht iedereen wat van zijn of haar gading kan vinden.
Er wordt uiteraard “Zoals van Ouds” ook een heerlijk kopje koffie geserveerd (gemaakt van de Arabica bonen van Bean & Co uit Zeist, waar ik al 15 jaar zaken mee doe) met verfijnt gebak en/of het “oer-oude” bekende broodje Carpaccio met truffelmayonaise, maar daarnaast op reservering (minimaal 1 dag van te voren!) ook een heerlijk 4 gangen lunchmenu, desgewenst met bijpassende wijnen wat wij in de stijl van mijn vorige bedrijf (Forrest hotel – restaurant de Tuinkamer) aan u presenteren!
Waar mijn kookkunsten uit verleden en die van Merijn Reijnders, (de “oude” chef-kok van Thuishaven) en heden ten dage Chef-kok bij lunchroom “Zoals van Ouds!”, goed tot zijn recht komen in combinatie met heerlijke wijnen.
Kenny is met zijn 28 jaar iemand die precies weet wat de millenniums willen. Kom je voor de spontane gezelligheid en wil je genieten van nieuwigheden, bij Kenny moet je zijn!