Ik ben edelsmid in Almere. Zoekt u een sieraad naar wens? Laat deze wens dan vervullen in goud, zilver, titanium, of in een ander materiaal. Sieraden die niet meer gedragen worden kan ik veranderen in een nieuw sieraad naar smaak. Neem een kijkje in het menu en laat u verrassen.

Heeft u een kapot sieraad? Dan doe ik mijn best om het weer in de originele staat te herstellen (ook als de juwelier het heeft opgegeven!).

Ik maak sieraden en objecten die kunnen dienen als relatiegeschenk voor u of uw bedrijf. U kunt hierbij denken aan objecten als dasspelden, reversspelden, broches, etc.

Ik ontwerp en vervaardig een sieraad naar uw idee of keuze. Uiteraard kiest u het materiaal (goud, zilver, etc) en eventuele edelstenen zelf. Ook sieraden die niet meer gedragen worden (denk aan oude trouwringen) verander ik in een nieuwe creatie. In mijn atelier bespreken wij, onder het genot van een kopje koffie, wat de mogelijkheden zijn.

U kunt mij vinden in mijn atelier op de Kerkgracht 85a in Almere Haven. Openingstijden: woensdag tot en met zaterdag, van 10:00 tot 17:00 uur.

Suzanne Roeffen Edelsmid

Kerkgracht 85, 1354 AH Almere
06 49788280
Ma: 08.30 – 17:30 uur
Di: 08.30 – 17:30 uur
Wo: 08.30 – 17:30 uur
Do: 08.30 – 17:30 uur
Vr: 08.30 – 17:30 uur
Za: 08.30 – 17:30 uur
Zo: gesloten

Meer

Vossie’s Kindermode

Vossie’s kindermode heeft leuke kindermerkjes waaronder, B.nosy KMDB, Garcia, en Vingino.
ook zijn we druk bezig met andere populaire en betaalbare kinderkleding.

bekijk »

2BStylish

Jouw trendy kledingwinkel in Almere en online! Welkom bij 2B Stylish, jouw trendy kledingwinkel in Almere en online! Wij staan voor betaalbare dames kleding en zijn hét adres voor de

bekijk »

Mooi4mij Hobbywinkel

Hobbywinkel Mooi4Mij is een winkel vol met kralen en andere prachtige dingen. Je hebt beleving, workshops en je kan een uniek hebbedingetje kopen. We hebben

bekijk »
Shopping Basket