OOK OP DE PROMENADE

Internationaal

Restaurant Brasserie Bakboord

Het restaurant voor lunch en diner in Almere Haven.

Schitterend gelegen aan de havenmond van de jachthaven in Almere Haven en het Gooimeer. Dagelijks serveren wij op top niveau lunch en diner in het restaurant of op een van de drie terrassen aan het water.
Chefkok Lars Bertelsen en zijn team zijn gespecialiseerd in bijzondere gerechten die het culinaire vakmanschap van het keukenteam onderstrepen. De gerechten zijn gemaakt van dagelijks verse en waar mogelijk, duurzame ingrediënten.
Chris Bos en zijn collega’s zijn professionals die met de juiste adviezen over de gerechten en bijpassende wijnen zorgen voor een fantastische lunch of diner ervaring.

Dat Brasserie Bakboord goed bezig is blijkt wel: top 3 notering op TripAdvisor, vermelding in de Michelin Gids, in de LEKKER500 beste restaurants van Nederland en in de Gault&Millau.
Er is ruime parkeergelegenheid (gratis) en makkelijk te bereiken met openbaar vervoer of fiets.

Maak je keuze en geniet! Wij kijken ernaar uit om jou een fantastische culinaire beleving te geven!

Wij zijn open voor lunch, diner, feest en partijen, bruiloften, vergaderen.

CONTACTGEGEVENS

Restaurant Brasserie Bakboord

Veerkade 10, 1357 PK Almere

Chris

restaurant-manager-chris-bos

Openingstijden

Ma: 11.00 – 22.00 uur
Di: 11.00 – 22.00 uur
Wo: 11.00 – 22.00 uur
Do: 11.00 – 2200 uur
Vr: 11.00 – 22.00 uur
Za: 11.00 – 22.00 uur
Zo: 11.00 – 22.00 uur

DEEL DEZE PAGINA

Locatie

MEER WINKELIERS

Estatum makelaardij

Estatum is actief in Almere met de verkoop en verhuur van woningen, maar ook met de verhuur en verkoop van bedrijfsmatig vastgoed.

Vier Pasen in Haven

Beleef een leuke dag @Promenade Almere Haven en laat je verrassen door al het Paas-entertainment op 16 april tussen 11.00 en 18.00!

Kermis in Haven

De kermis in Almere Haven wordt gehouden van woensdag 6 tot en met zondag 10 april. De kermis is te vinden op het parkeerterrein van sporthal Almere Haven aan de Stadswerf.

Wedding Company

Bruidsmode en aanverwante artikelen zoals: trouwjurken, bruidsaccessoires (sieraden, schoenen, sluiers etc), damessieraden.
Eigen professioneel naaiatelier, vermaken bruidsjurken en overige kleding.
Woonaccessoires en lifestyle artikelen.

Horeca en Cultuur weer open!

Woensdag 26 januari gaan we weer open onder voorwaarden. Naast winkels, het onderwijs, sportclubs, beoefening van kunst en cultuur en contactberoepen zoals kappers, openen vanaf morgen dus ook de horeca, bioscopen, theaters, musea, concertzalen, dierentuinen en pretparken hun deuren.