Moederdag op de Promenade

WINKELCENTRUM ALMERE HAVEN

Achter de havenkom vindt je ons winkelgebied met meer dan 100 winkels en onze speciaal zaken! Cultuur, winkelen, eten en drinken, water en terrasjes. Direct aan de haven langs de bootjes heerlijk flaneren en direct borrelen en eten.
Ook dat kan in Almere haven!
Geniet van Haven en bezoek ons!

Is er iets leuker dan er tijdens Moederdag er op je mooist bij lopen? Op 7-5 kan je @Promenade Almere Haven een supergave make-over krijgen, zodat je nóg stralender de dag tegemoet gaat! Tussen 12.00 uur en 16.00 uur staan onze visagisten voor je klaar om je van de beste make up tips te voorzien en je ook opmaken met de kleuren die het beste bij je passen.

Houd je ook zo van bloemen en chocolade? Laat je dan op 7-5 verwennen door onze Moederdagmannen, die bloemen en lekkernij uitdelen speciaal voor Moederdag. Naast de knappe mannen waar niet alleen de chocolade door zal smelten, hebben we ook een knutselterras waar maximaal 150 kinderen een bloemstukje kunnen maken, speciaal voor Moederdag. Zorg dat je er snel bij bent, want op = op!!

Heb je al leuke spontane foto’s van jou en je mams? NEE?! Kom dan op 7-5 samen met je moeder naar @Promenade Almere Haven en “strike a pose”. Tussen 12.00 en 16.00 uur kan je de leukste foto’s laten maken op de Markt, die je natuurlijk ook mee naar huis krijgt!

 

DORPSNIEUWS

Van alles en nog wat, en wat er speelt in en om ons dorp

Dorpsnieuws, Evenement

EVENEMENT

Beleef een leuke dag @Promenade Almere Haven en laat je verrassen door al het Paas-entertainment op 16 april tussen 11.00 en 18.00!

Dorpsnieuws, Evenement

KERMIS

De kermis in Almere Haven wordt gehouden van woensdag 6 tot en met zondag 10 april. De kermis is te vinden op het parkeerterrein van sporthal Almere Haven aan de Stadswerf.