Moederdag op de Promenade

WINKELCENTRUM ALMERE HAVEN

Achter de havenkom vindt je ons winkelgebied met meer dan 100 winkels en onze speciaal zaken! Cultuur, winkelen, eten en drinken, water en terrasjes. Direct aan de haven langs de bootjes heerlijk flaneren en direct borrelen en eten.
Ook dat kan in Almere haven!
Geniet van Haven en bezoek ons!

Is er iets leuker dan er tijdens Moederdag er op je mooist bij lopen? Op 7-5 kan je @Promenade Almere Haven een supergave make-over krijgen, zodat je nóg stralender de dag tegemoet gaat! Tussen 12.00 uur en 16.00 uur staan onze visagisten voor je klaar om je van de beste make up tips te voorzien en je ook opmaken met de kleuren die het beste bij je passen.

Houd je ook zo van bloemen en chocolade? Laat je dan op 7-5 verwennen door onze Moederdagmannen, die bloemen en lekkernij uitdelen speciaal voor Moederdag. Naast de knappe mannen waar niet alleen de chocolade door zal smelten, hebben we ook een knutselterras waar maximaal 150 kinderen een bloemstukje kunnen maken, speciaal voor Moederdag. Zorg dat je er snel bij bent, want op = op!!

Heb je al leuke spontane foto’s van jou en je mams? NEE?! Kom dan op 7-5 samen met je moeder naar @Promenade Almere Haven en “strike a pose”. Tussen 12.00 en 16.00 uur kan je de leukste foto’s laten maken op de Markt, die je natuurlijk ook mee naar huis krijgt!

 

DORPSNIEUWS

Van alles en nog wat, en wat er speelt in en om ons dorp

Dorpsnieuws, Evenement

ZATERDAG 1 OKTOBER

Het culturele seizoen is begonnen en dat gaan wij groots vieren! In drie stadsdelen voorzien we cultuurliefhebbers van een mooi en gevarieerd programma en presenteren we het Almeerse kunst- en cultuuraanbod van het komend jaar.

Dorpsnieuws, Evenement

18 t/m 28 aug en 2 t/m 4 sep

Straatoptredens, shantykoren, podia met muziek, braderieën en openluchtfilms. Brocantemarkt, hippiemarkt, Botterdagen watersporten, meerdere springkussens en verschillende leuke knutsel– en kookworkshops.

Dorpsnieuws, Evenement

ZA 16 JULI 2022

Braderie en Oude ambachten op zaterdag 16 juli tussen 11.00 en 17.00.